Kerstmenu take away 2024
Ook dit jaar weer een prachtig take away kerstmenu ( met vlees en vis, maar ook vegetarisch en een leuk menu voor kinderen)
&
de den Haller lekkernijen box
De kwaliteit van den Haller maar dan lekker bij u thuis
met vrienden en familie aan tafel.
Afhalen kan op dinsdag 24 december tussen 13.30 uur en 15.00 uur.
Kerstmenu
Amuse: compôte van tomaat, basilicum en gepofte paprika met een mousse van black tiger gamba’s en citroengras afgetopt met haring kaviaar
***
Rouleau van licht gerookte Noorse zalm en gemarineerde botervis met een
accent van spinazie- en wakamé poeder, op zoetzure paarse peentjes, komkommerparels en een mayonaise van ras el hanout en yuzu
Briochebrood & gezouten olijfolie-roomboter
***
Licht gebonden soep van truffel en peterseliewortel met een flan van cantharellen, een quenelle van maïskip en parelhoender, verse bieslook en een bladerdeegstengel met oude kaas en pitten
***
“Draadjesvlees taartje” van Simmenthaler runderwang en gekonfijte
zilveruitjes, opgebonden met pancetta op een crème van gepofte
knolselderij en een juseigen stoofjus
“hutspot” pommes gratin met Grana Padano en bosui
Stoofpeertje gestoofd in rode wijn en crème de cassis
***
Carrot cake met een romige vulling van amandel, vanille en tonkabonen,
dotjes gezouten karamel, husgemaakte bitterkoejes parfait en
een saus van ube (paarse yam)
€ 40,00 p.p.
Vegetarisch kerstmenu
Amuse: Burrata gevuld met een mousse van gegrilde paprika, pomodoro
en zwarte olijf, op zoetzure paarse peentjes, mizuna sla, tomberries,
gepofte quinoa en piccalilly mayonaise
***
Bombe van getruffeerde geitenkaas, gele biet en zware knoflook, rucola sla,
gelei van biet en framboos, krokante moerbei en siepeljam
***
Pakketje van bladerdeeg, redefine meat gehakt, wilde spinazie,
boterboontjes, kidneyboontjes en kikkererwten,
Griekse fetakaas op pastinaak crème
***
Broodpudding met paddenstoelen, verloren groenten, edamameboontjes
en pecorino kaas, met een jus van Madeira, verse zilveruitjes
op een crème van gepofte knolselderij
***
Carrot cake met een romige vulling van amandel, vanille en tonkabonen,
dotjes gezouten karamel, husgemaakte bitterkoekjes parfait en
een saus van ube (paarse yam)
€ 40,00 p.p.
Kinder kerstmenu
Amuse: Roosje van gerookte zalm op komkommerlinten met zacht zoete kerriemayonaise € 2,50
***
Cocktailtje van meloen kip en een sausje van de chef € 8,50
***
Klein schnitzeltje van Zweedse varkensfilet met saté saus en een spiesje van snoeptomaatjes € 9,00
***
Feestelijk dessert met vanille ijs € 7,50
€ 27,50
Den Haller lekkernijen box
Koude hapjes:
* Sandwich van tramazonebrood met een mousse van getruffeerde achterham van Gaasterlander scharrelvarken, met een compôte van beukenzwammetjes
* Glaasje gevuld met gepocheerde kreeftengarnalen en komkommer aangemaakt met een Caesar dressing, afgetopt met foreleitjes
* Wildpate met paddenstoelen en cranberries, gegaard in pancetta, met marmelade van rode ui, sinaasappel en dadels
* Burrata gevuld met romige mousse van gepofte paprika en pomodor met een couilis gemaakt van ratatouille groentes, afgetopt met chiazaad
* Rouleau van gerooke zalm, gemarineerde botervis met spinazie en wakamé, paarse peen salade en mayonaise van ras el hanout en miso yuzu
Warme hapjes
* Broodpuddinkje met vergeten groenten, paddenstoelen en Pecorino kaas
* “Saté” van maiskippendij in teriyake uit eigen keuken gemarineerd, met een exotische salade en een saté saus
Knoflook- peterselieboter
1 brioche breekbrood per 2 personen
€ 27,50 p.p.
Uit te breiden met, of als extra om op andere kerstdagen te lunchen
of als iets lekkers tussendoor:
Romige soep van Zwolsche mosterd € 9,00 (1L.)
Heldere wildbouillon € 9,75 (1L.)
Een heel bruin boerenlandbrood € 7,75
Een fles mousserende wijn, blanc de blanc € 22,00
Brioche breekbrood € 6,75 (7 kleine broodjes in een breekbrood)
Extra knoflook-peterselieboter € 3,75 per bakje
Afhalen kan op dinsdag 24 december tussen 13.30 uur en 15.00 uur.
Wij plannen een tijd met u in.
U kunt uw bestelling doorgeven via de mail: denhaller@online.nl
of telefonisch op 0547 35 12 87