Vier Pasen met een exclusieve paasproeverij bij

restaurant Den Haller

 

Pasen is de tijd van samen zijn, genieten en – laten we eerlijk zijn – heerlijk eten. Ook dit jaar maken wij Den Haller jouw paasdagen extra speciaal met onze exclusieve paasproeverij.

 

Zeven verfijnde gangen, helemaal in paassfeer
Op eerste en tweede paasdag toveren we een 7-gangenmenu op tafel dat het seizoen viert. Verfijnde en creatieve verrassingen: elk gerecht vertelt het verhaal van Pasen op je bord.

 

Lunch of diner? Jij kiest!
We nodigen je zowel voor de lunch als het diner uit om te genieten van deze paasproeverij. Of je nu vroeg wilt beginnen of de avond sfeervol wilt afsluiten, ons team staat voor je klaar.

 

Pasen op z'n mooist bij Den Haller
Waarom je Pasen bij ons zou vieren? Omdat we niet alleen een heerlijk menu serveren, maar ook een onvergetelijke ervaring bieden. De gerechten zijn met liefde bereid, de sfeer is warm en onze gastvrijheid staat altijd centraal. Hier draait het om genieten, lachen en even helemaal ontzorgen.

 

Reserveer je tafel
Wil je erbij zijn? Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. Bel ons op

0547 35 12 87 of boek je tafel via de mail: denhaller@online.nl

Pasen smaakte nog nooit zo goed. Zie ik je bij Den Haller?

Wij serveren de Paasproeverij op eerste en tweede Paasdag

20 en 21 april

&

Paaszaterdag 19 april 2025

 

Eerste paasdag voor lunch en diner

Tweede paasdag alleen voor de lunch

Paaszaterdag alleen voor diner

 

Ontvangst lunch om 12.30 uur, einde lunch om 15.30 uur

Ontvangst diner om 18.00 uur

 

 

Paasproeverij 2025

 

Sandwichje van tramazone brood met lamsham, romige kaas,

zongedroogde tomaat, olijf en zwarte knoflook met geroosterde

amandel en een coulis van ratatouille groentes

***

Tartaartje van Canadese sokeye zalm, komkommer en yuzu, op een

salade van zoetzure peterseliewortel, een mayo van zeewier

en ras el hanout, kwarteleitje en haring “kaviaar”

***

Heldere bouillon van schaaldieren en sereh, een profiterol gevuld

met garnalen en coquille afgemaakt met een lobbige basilicum room

***

Pasteitje met een ragout van Vitender kalf en gepocheerde kalfstong,

 met beukenzwammetjes en verse zilveruitjes

***
Kleine tournedos van Hollands boerderij hert, opgebonden met gekruide pancetta, een jus van truffel en cantharellen, op peultjes, afgemaakt met truffel crunch

***

Wentelteefje van huisgemaakt brioche brood met

vanille mascarpone en gekonfijte ananas

***

“Blondie taartje” met een mousse van witte chocolade, passie en mango,

een exotische compôte van mango en Malibu, sorbet ijs en

 gebrand Italiaans eiwit schuim

 

€ 52,50 per couvert