Wild avond menu

 

Zaterdag 26 oktober

Wild avond menu

 

Zaterdag 26 oktober

 

Amuses:

bitterballetje van wilde eend met pompoen piccalilly

&

tartaar van hert van hert, gevuld kwarteleitje, notensla,

 gerookte amandelmayonaise & siepeljam

***

Wildpaté in pancetta gegaard met paddenstoelen en gedroogde cranberries,

 met een marmelade van zilveruitjes en vijgen en een crème van pastinaak

***

“Bonbon” van wildzwijneham gevuld met een mousse van truffel

 en cantharellen met compôte van vossenbessen,

geroosterde ham en krokante moerbei

***

Heldere wildbouillon met oude Madeira, een quenelles van

 haas en gebruneerde pijnboompitjes

***

Fritôt van fazant en zuurkool in hazelnoot panko, op een mousseline van

roseval aardappel, gepocheerde Armagnac pruimen en een jus van

mosterd met parels van appel 

***

Ree filet op koolraapjes geglaceerd in kaneelsuiker met een taartje van

kweeperen hete bliksem en een eigen jus met een vleugje kruidkoek

en chips van schorseneren

***

Gebraden moeflon rugfilet op een puree van gepofte knolselderij, een eigen jus

met gefermenteerde knoflook, afgetopt met gefrituurde knolselderij

***

Carrot cake met cream cheese vulling, tonkabonen en vanille,

gesuikerde wortel, gezouten karamel en een

specerijenkletskopje gevuld met amandel roomijs

 

€ 82,50 per couvert inclusief een mousserende welkomst aperitief

 

Ontvangst om 18.00 uur.