
Asperge avond
Zaterdag 10 mei
Ontvangst om 17.30 uur
Amuse: tartaar van boerderij hert, gebakken uitjes en
in Marsala gekonfijte asperges
***
Rillettes van makreel, met crème fraîche, kappertjes, cornichons en
Zwolsche mosterd, in een “vogelnestje” geserveerd met zoetzure asperges
een gefrituurd kwarteleitje in panko en haringkaviaar
***
Terrine van huisgerookte zalm met ei, kreeftgarnaal en asperges,
met lobbige bieslookmayo en oven gedroogde zwarte olijf
***
Aspic van groene en witte asperges en Gaasterlander ham, met gemarineerde Hollandse champignons afgetopt met een licht gegrilde apergekop
***
Schuimig soepje van asperges met puntasperges en Noordzee garnalen, afgemaakt met krokante oude Goudse kaas
***
Gebakken lamshaasje op een ragoût van asperges en een jus van
truffel, Madeira en gedroogde boleten, een crunch van truffel en
balsamico en knapperige Roseval-stro-aardappeltjes
***
Op de huid gebakken tamme Hollandse boerderij een, op risotto van
frégula en asperge, een loempiaatje van kwartel asperges
en taugé en een jus van rozemarijn en zware knoflook
***
Gember-asperge-wentelteefje met siepeljam, geitenwitschimmelkaas,
gerookte amandelen en tijmhoning
***
Parfait van witte chocolade met in Pedro Ximenez gekonfijte stukjes
asperge, een koude sabayon en een gel van roodfruit
€ 82,50 inclusief mousserend apéritief.
Wij ontvangen u graag om 17.30 uur.
