Asperge avond

Zaterdag 10 mei

Ontvangst om 17.30 uur

 

Amuse: tartaar van boerderij hert, gebakken uitjes en

in Marsala gekonfijte asperges

***

Rillettes van makreel, met crème fraîche, kappertjes, cornichons en

Zwolsche mosterd, in een “vogelnestje” geserveerd met zoetzure asperges

 een gefrituurd kwarteleitje in panko en haringkaviaar

***

Terrine van huisgerookte zalm met ei, kreeftgarnaal en asperges,

met lobbige bieslookmayo en oven gedroogde zwarte olijf

***

Aspic van groene en witte asperges en Gaasterlander ham, met gemarineerde Hollandse champignons afgetopt met een licht gegrilde apergekop

***

Schuimig soepje van asperges met puntasperges en Noordzee garnalen, afgemaakt met krokante oude Goudse kaas

***

Gebakken lamshaasje op een ragoût van asperges en een jus van

 truffel, Madeira en gedroogde boleten, een crunch van truffel en

balsamico en knapperige Roseval-stro-aardappeltjes

***

Op de huid gebakken tamme Hollandse boerderij een, op risotto van

frégula en asperge, een loempiaatje van kwartel asperges

 en taugé en een jus van rozemarijn en zware knoflook

***

Gember-asperge-wentelteefje met siepeljam, geitenwitschimmelkaas,

 gerookte amandelen en tijmhoning

***

Parfait van witte chocolade met in Pedro Ximenez gekonfijte stukjes

asperge, een koude sabayon en een gel van roodfruit

 

€ 82,50 inclusief mousserend apéritief.

 

Wij ontvangen u graag om 17.30 uur.